Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 4972g5587kcal1050.5g0g149.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 4261g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g43g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g14g0.4kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 142g154kcal11.2g23.2g0.9g3g
Sipuli 568g172kcal7.1g27.3g1.1g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11826kcal2137.6g101g302.4g25.4g
Valittu annoskoko10000g5913kcal1068.8g50.5g151.2g12.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2957kcal534.4g25.3g75.6g6.4g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564