Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g21g19kcal0.6g0.7g1.5g0.1g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g300g720kcal33g9g60g0.6g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g225g99kcal4.9g18g0.7g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g225g61kcal2g11.2g0.7g5.8g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)15g108kcal0.1g0.6g12g0g
Chili mausteseos, Old El Paso3g8.4kcal0.2g1.5g0.2g0g
Basilika, kuivattu 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Mustapippuri, annos 1g0.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g300g60kcal3.3g8.7g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3762g2179kcal89.6g104.4g152.8g15g
Valittu annoskoko1881g1089kcal44.8g52.2g76.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna941g545kcal22.4g26.1g38.2g3.8g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577