Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 4.2g2.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Persilja 25g6.8kcal0.3g0.3g0g2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow187g150kcal7.9g24.4g1.7g5.8g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)104g36kcal2.5g4.9g0.5g2.7g
Ruokasuola jodioitu 2.7g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Oliiviöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g291g495kcal55.4g0g29.1g0g
Kasvisliemikuutio 9g28kcal0.9g1.2g2.2g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 375g285kcal7g58.1g0.7g3.7g
Vesi, vesijohtovesi 833g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3770g2242kcal149.4g183.4g92g30.8g
Valittu annoskoko1885g1121kcal74.7g91.7g46g15.4g
Annoskoko puolitettuna943g561kcal37.4g45.9g23g7.7g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154278