Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g1435g1363kcal286.9g0g24.4g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g167g434kcal5g7.5g45g0.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]284g957kcal34g0g104.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3770g5507kcal651.8g15g348.6g0.4g
Valittu annoskoko1885g2754kcal325.9g7.5g174.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna943g1377kcal163g3.8g87.2g0.1g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270