Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g800g3680kcal48g360g232g8g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)480g216kcal1.4g50.4g0.5g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g400g680kcal28.8g64g34g4g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 120g171kcal15g0.4g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3770g10184kcal186.4g1119.4g557.6g24g
Valittu annoskoko1885g5092kcal93.2g559.7g278.8g12g
Annoskoko puolitettuna943g2546kcal46.6g279.9g139.4g6g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232509