Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g1607g530kcal9.6g90g3.2g40.2g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)145g911kcal0g0g101.2g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 129g425kcal0.6g103.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3776g3732kcal20.4g387.8g208.8g80.4g
Valittu annoskoko1888g1866kcal10.2g193.9g104.4g40.2g
Annoskoko puolitettuna944g933kcal5.1g97g52.2g20.1g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498