Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g3100g6200kcal620g0g403g0g
Oliiviöljy 53g469kcal0g0g53.1g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)96g650kcal1g1g71.7g0g
Perunasipulisekoitus 500g1550g1054kcal24.8g230.9g1.5g0g
Suolapähkinä 43g253kcal10.5g4.2g21.1g3.2g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow5043g2017kcal105.9g342.9g20.2g151.3g
Lihaliemikuutio Maggi117g327kcal10.5g8.2g26.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21940kcal1545.4g1174.4g1195g309.2g
Valittu annoskoko10000g10970kcal772.7g587.2g597.5g154.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5485kcal386.4g293.6g298.8g77.3g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722