The masters of Makaronilaatikko

Keitä makaronit 2 litrassa vettä ~10 min
Paista jauheliha ja sipuli
Sekoita jauheliha, sipulit ja makaroni keskenään

Sekoita munamaito

Laita vuokaan kerroksittain makaronijauheliha / tomaatti/ makaronijauheliha jne.

Uuniin 200 ~45min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g38g65kcal7.5g0g3.7g0g
Oltermanni, perinteinen6.7g24kcal1.7g0g2g0g
Herkkusieniä viipaleina (Xtra), annos 230g13g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0g
Torino makarooni/raisio(400g)38g131kcal4.9g25.9g0.9g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g544kcal38.2g59.6g17g2.2g
Valittu annoskoko189g272kcal19.1g29.8g8.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna95g136kcal9.6g14.9g4.3g0.6g
Arvot/100g100g144kcal10.1g15.8g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159584