Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g29g6.7kcal0.9g0.3g0.1g1.7g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 87g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.2kcal0.7g1.1g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g36g145kcal8g0g12g0g
Voi 1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g569kcal38.6g4.4g42.8g3.8g
Valittu annoskoko189g284kcal19.3g2.2g21.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna95g142kcal9.7g1.1g10.7g1g
Arvot/100g100g151kcal10.2g1.2g11.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705