Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g19g11kcal0.2g1g0.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss19g23kcal0.6g4.8g0.2g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g17g4.7kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g28g34kcal5.1g0.5g1.3g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g10g7.2kcal0.2g0.9g0.3g0g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g189kcal12.8g16.2g8.4g1.2g
Valittu annoskoko189g94kcal6.4g8.1g4.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna95g47kcal3.2g4.1g2.1g0.3g
Arvot/100g100g50kcal3.4g4.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249674