Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kinkkusuikale, Portti60g75kcal10.2g0.2g4.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g75g18kcal1.3g2.2g0.4g1.4g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.2g1.4kcal0.1g0g0.6g0g
Parmesan formaggio da pasta15g68kcal6g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g345kcal36.2g8.4g20.4g4g
Valittu annoskoko189g172kcal18.1g4.2g10.2g2g
Annoskoko puolitettuna95g86kcal9.1g2.1g5.1g1g
Arvot/100g100g91kcal9.6g2.2g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369238