Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)63g26kcal1g5.4g0.1g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]13g41kcal3.4g0g3g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 38g10kcal1.2g1.2g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras15g53kcal2g10.5g0.2g0.5g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)38g62kcal9.4g0.3g2.5g0g
Herkkusieni säilyke 24g4kcal0.5g0g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g392kcal35g34.8g11.8g2.2g
Valittu annoskoko189g196kcal17.5g17.4g5.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna95g98kcal8.8g8.7g3g0.6g
Arvot/100g100g104kcal9.3g9.2g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647