Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 125g49kcal1.3g8.8g0.2g3.2g
Aurajuusto13g43kcal2.5g0g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)13g16kcal0.4g0.5g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 19g8.5kcal0.6g0.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana379g280kcal11.8g21.6g14.6g6.8g
Valittu annoskoko189g140kcal5.9g10.8g7.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna95g70kcal3g5.4g3.7g1.7g
Arvot/100g100g74kcal3.1g5.7g3.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217