Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto63g119kcal4.9g2.1g10g0g
Katkarapu, rainbow78g78kcal18g0g0.7g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g47g49kcal1.6g9.5g0.5g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana379g493kcal49g23.2g22.4g1.8g
Valittu annoskoko190g247kcal24.5g11.6g11.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna95g123kcal12.3g5.8g5.6g0.5g
Arvot/100g100g130kcal12.9g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265