Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g31g62kcal5.3g0.6g4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%11g18kcal0.3g0.3g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana379g249kcal13.6g19.8g11.6g1.4g
Valittu annoskoko190g124kcal6.8g9.9g5.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna95g62kcal3.4g5g2.9g0.4g
Arvot/100g100g66kcal3.6g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395