Karppinen pizza

Kaikki pohjan ainekset vaan sekaan, levitetään esim.

nuolijalla pellille leivinpaperin päälle ja paistetaan 200 asteessa kullanruskeaksi.

Tomaattipyrettä ja ketsuppia (ja haluttaessa mausteita) sekoitetaan keskenään ja levitetään paistetun pohjan päälle.

Täytteet kehiin ja takaisin uuniin.

On valmista kun juustoraaste päältä sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ansku826
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g25g48kcal0.6g0.9g4.5g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g13g40kcal2.9g0g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.9g1kcal0.1g0.1g0g1.9g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree,euroshopper8.8g7kcal0.3g1.7g0.1g0g
Ketsuppi (Eldorado), annos 20g3.8g2.3kcal0g0.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Kinkkusuikale (Kotasavu), annos 50g31g39kcal3.1g0.5g2.5g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g25g80kcal5.8g0g5.8g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g17g10kcal0.1g2.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g663kcal48.2g13g44.4g4g
Valittu annoskoko190g331kcal24.1g6.5g22.2g2g
Annoskoko puolitettuna95g166kcal12.1g3.3g11.1g1g
Arvot/100g100g175kcal12.7g3.4g11.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251228