Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha62g104kcal11.9g0g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä30g33kcal2.3g5.4g0.1g2.4g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g26g20kcal1.3g3g0.3g1.3g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g62g16kcal0.8g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana379g371kcal32.8g22.8g15.8g7.6g
Valittu annoskoko190g186kcal16.4g11.4g7.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna95g93kcal8.2g5.7g4g1.9g
Arvot/100g100g98kcal8.6g6g4.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502