Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 195g668kcal19.8g136.4g2.3g6.8g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl120g408kcal16.8g67.1g8g13.2g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 67g592kcal0g0g66.9g0g
Maitojauhe rasvaton 25g89kcal8.1g13.2g0.2g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)280g531kcal69.9g0g28g0g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g70g70kcal2.8g14g0.3g0g
Kananmuna, keitetty 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa200g599kcal46g0g46g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g6812kcal387.2g512.8g350g55.2g
Valittu annoskoko1890g3406kcal193.6g256.4g175g27.6g
Annoskoko puolitettuna945g1703kcal96.8g128.2g87.5g13.8g
Arvot/100g100g180kcal10.2g13.6g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253