Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1124g432kcal11.2g77.6g2.2g28.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )34g304kcal0g0g33.7g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.1g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Hunaja51g170kcal0.5g41.5g0g0g
Saksanpähkinä 79g535kcal11.6g2.6g51.3g12.5g
Vuohenjuusto President337g870kcal64.1g1.7g67.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g265g72kcal3.4g12.7g0.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3789g4769kcal181.8g273g310.4g90.2g
Valittu annoskoko1894g2384kcal90.9g136.5g155.2g45.1g
Annoskoko puolitettuna947g1192kcal45.5g68.3g77.6g22.6g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701