Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 890g1114kcal186.9g0g40g0g
Ruokakerma ingman 5%600g510kcal21g36g30g0g
Dijonsinappi, Maille, Original95g67kcal3.8g7.6g2.9g2.9g
Valkosipuli 71g77kcal5.6g11.6g0.4g1.5g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Ruokasuola jodioitu 2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g210g155kcal9.4g27.1g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3794g4334kcal453.8g166.2g201.6g14g
Valittu annoskoko1897g2167kcal226.9g83.1g100.8g7g
Annoskoko puolitettuna949g1084kcal113.5g41.6g50.4g3.5g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547