Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g8.2g4.9kcal0.1g1.1g0g0.1g
Paistijauheliha 10%4.7g8kcal0.9g0g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g30kcal2g2.8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko19g15kcal1g1.4g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g80kcal5.2g7.3g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631