Omenahyve

Kuori omenat, paloittele, laita vuuan pohjalle, vesi päälle, kaneli ja puolet sokerista.

Sulata voi, lisää toinen tl kanelia ja loput sokerit sekä kauraryynit, sekoita ja laita omenoiden päälle.

Uuni 175 astetta ja noin 25-30 min, pitää ruskistua.

Tarjoile hiukan jäähdytettynä, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Loput voi pakastaa annoksina.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1625 grammaa

Digihemppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 9g4.2kcal0g0.9g0g0.2g
Sokeri2g8.1kcal0g2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.6kcal0g0g0.9g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g5.9g21kcal0.8g3.5g0.4g0.6g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g85kcal1.6g13g2.6g1.8g
Valittu annoskoko19g42kcal0.8g6.5g1.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal0.4g3.3g0.7g0.5g
Arvot/100g100g222kcal4.2g34g6.8g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150248