Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.3g14kcal1.6g0g0.8g0g
Tomaattimurska 8.3g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g47kcal3.2g1.2g2.8g0.4g
Valittu annoskoko19g23kcal1.6g0.6g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.8g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g124kcal8.5g3.2g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853