Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2.7g2.2kcal0g0.5g0g0.1g
Mungpapu, Risenta4.2g12kcal1g1.7g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kurkuma, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g30kcal2g4.6g0g0.2g
Valittu annoskoko19g15kcal1g2.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g1.2g0g0.1g
Arvot/100g100g78kcal5.3g12.1g0g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207344