Gluteeniton kanapiirakka

Sekoita pehmeä rasva ja jauhot

Esipaista kanasuikaleet

Lisää maito ja sekoita

Painele tasaiseksi vuokaan

Paista 225C 13-15min

Vatkaa munat, maito ja kerma

Lisää kana ja ananas ja mausteita

Kaada piirakkapohjaan

Lisää päälle juusto

Kypsennä vielä 20min kunnes täyte on hyytynyt

Jos haluaa enemmän proteiinia, lisää jauhetta munamaitoon ja piirakkapohjaan, desi riittää yhteensä

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kookosrasva 100 % 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g4.7g16kcal0.1g3.9g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell1.9g2.1kcal0.4g0g0g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g2.6g1.5kcal0g0.4g0g0g
Emmental, sinileima1.9g7.1kcal0.5g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.9g6.2kcal0g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g106kcal2.6g9g6.6g0.2g
Valittu annoskoko19g53kcal1.3g4.5g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g27kcal0.7g2.3g1.7g0.1g
Arvot/100g100g275kcal6.7g23.3g17.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=453889