Punajuurisalaatti

Raasta punajuuri, höyrytä kypsäksi ja jäähdytä.

Raasta omena ja kaada sitruunan mehu päälle.

Raasta kurkku ja silppua ruohosipuli.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 7.8g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g3.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku 3.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g3.1g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g14kcal0.4g1.8g0.2g0.6g
Valittu annoskoko19g7kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g3kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g35kcal1g4.7g0.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135593