Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 17g6.6kcal0g1.2g0g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.4g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g32kcal0.2g3.8g1.2g1.2g
Valittu annoskoko19g16kcal0.1g1.9g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.1g1g0.3g0.3g
Arvot/100g100g82kcal0.5g9.9g3.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348598