Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g13g22kcal0.8g4.1g0.2g0.4g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g6.2g14kcal1.5g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g73kcal4.8g8.4g2g0.8g
Valittu annoskoko19g36kcal2.4g4.2g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.2g2.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g189kcal12.5g21.9g5.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943