Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g29kcal2.6g1g1.2g0g
Valittu annoskoko19g14kcal1.3g0.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.7g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g75kcal6.7g2.6g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437