Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g9g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaatti 6.6g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1.8g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g1.8g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g17kcal1g1.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko19g8kcal0.5g0.7g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.3g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g44kcal2.6g3.6g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338545