Bolognese

Kuullota sipuli ja paista jauheliha.

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa.

Kasaa kaikki ainekset kattilaan tai pataan ja mausta yrteillä, pippureilla, suolalla ja halutessasi sokerilla tai hunajalla.

Hauduta pari tuntia uunissa tai liedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Kimara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa, Rainbow5.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%5.1g8.7kcal1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g27kcal2.2g1g1.2g0g
Valittu annoskoko19g13kcal1.1g0.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.6g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g69kcal5.7g2.6g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95541