Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g3.1g1.9kcal0.3g0.1g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 0.8g2.9kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g2.5g11kcal0.1g1.6g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kaurahiutale 5.6g21kcal0.8g3.2g0.4g0.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g112kcal3g18.6g2.2g1.4g
Valittu annoskoko19g56kcal1.5g9.3g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g28kcal0.8g4.7g0.6g0.4g
Arvot/100g100g291kcal7.8g48.2g5.7g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337333