Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 6.7g7.5kcal1.4g0g0.2g0g
Lanttu 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.9g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)5.4g8.6kcal0.1g0.1g0.8g0g
Sinappi 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g45kcal3.6g0.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko19g22kcal1.8g0.3g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.9g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g116kcal9.3g1.6g6.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085