Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 3.3g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK2.6g4.4kcal0.4g0.1g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Paprika vihreä 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi6.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa3.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g19kcal1g2.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko20g10kcal0.5g1.1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g49kcal2.6g5.6g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564