Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 5.5g3.7kcal0.8g0g0.1g0g
Pekoni, paistettu 2.7g14kcal0.4g0g1.4g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g74kcal6.6g0.2g5.2g0g
Valittu annoskoko19g37kcal3.3g0.1g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal1.7g0.1g1.3g0g
Arvot/100g100g192kcal17g0.5g13.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313