Karppaajan pizza (jauhelihapohja)

Pohja:
500 g naudan paistijauhelihaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
paljon pippuria, oreganoa

- Pohja taputellaan yhdelle uunipellille tosi ohkaiseksi, pitäisi levitä koko uuninpellin kokoiseksi.

Pohjaa paistetaan itsekseen noin 5 min. Sitten vasta täyttö.

Täyte:
ketsuppia
50 g kevyt metukkaa
80 g ananaspaloja
30 g sinihomejuustoa
200 g tomaattia viipaleina
150 g polar 5% juustoa
mustapippuria, oreganoa

- Uuniin 200 astetta ja vajaa 10 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Kooho
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.7g14kcal1.6g0g0.9g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Meetwursti siivut (Rainbow), annos 5g0.9g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Polar5 (Valoi), annos 100g2.6g4.7kcal0.9g0g0.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g0.5g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g56kcal5.8g1g3g0g
Valittu annoskoko20g28kcal2.9g0.5g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.5g0.3g0.8g0g
Arvot/100g100g142kcal14.8g2.6g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317353