Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.5g8.5kcal0.4g1.4g0.2g0.3g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)9g3.8kcal0.3g0.6g0g0g
Mustikka metsä- 0.1g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g45kcal1.4g4g2.6g0.6g
Valittu annoskoko20g23kcal0.7g2g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.4g1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g116kcal3.6g10.3g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111