Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 2.3g7.2kcal0.2g1.4g0g0.1g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g16kcal0.4g3g0g0.2g
Valittu annoskoko20g8kcal0.2g1.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Arvot/100g100g40kcal1g7.7g0g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967