Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)11g35kcal1.1g6.9g0.3g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 5.9g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Ohrajauho 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Siirappi, tumma1.1g3.5kcal0g0.8g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g135kcal3.4g24.2g2.4g3.4g
Valittu annoskoko19g68kcal1.7g12.1g1.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna10g34kcal0.9g6.1g0.6g0.9g
Arvot/100g100g349kcal8.8g62.4g6.2g8.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154