Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Hapankaali 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix0.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste3.1g11kcal0.9g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g77kcal3g7.2g4g0.4g
Valittu annoskoko20g38kcal1.5g3.6g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal0.8g1.8g1g0.1g
Arvot/100g100g196kcal7.7g18.5g10.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150