Lämpimät pekonijuustoleivät

Tehosekoittimella tomaatti, kuorittu sipuli ja pekoni rakeiseksi mössöksi.

Lisää juustoraaste ja sekoita hyvin.

Asettele paahtoleipäviipaleet (6 kpl) leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja jaa mössö tasaisesti kaikkien leipien päälle.

Paista uunissa noin 10 min 225C:n lämpötilassa.

Tarjotaan lämpimänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Citrine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahampaahto rainbow (Rainbow), annos 22g6.9g15kcal0.5g2.9g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2.9g7.6kcal0.9g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Savupekoni, raaka (Järvi-suomen portti), annos 13g2.2g8.2kcal0.3g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g66kcal3.4g6.6g2.4g1.2g
Valittu annoskoko20g33kcal1.7g3.3g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal0.9g1.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g168kcal8.7g16.9g6.2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150578