Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g4.7g10kcal0.5g0g0.8g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g7g4kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g29kcal1.2g1.8g1.6g0g
Valittu annoskoko20g15kcal0.6g0.9g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.3g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g74kcal3.1g4.6g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325503