Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g3.8g14kcal0.5g2.6g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku,tuore 100g5.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.5g0.6kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g2.8g7.9kcal0.5g0g0.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g48kcal2g5.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko20g24kcal1g2.9g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.5g1.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g123kcal5.1g14.9g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352