Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow5g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Soijanakki, hälsans kök3.8g9kcal0.7g0.3g0.6g0g
Purjosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Vesi3.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g36kcal2g3.8g1.2g0.8g
Valittu annoskoko20g18kcal1g1.9g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.5g1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g91kcal5.1g9.7g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794