Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.2g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow3.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Paprika keltainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g6.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Juusto, cheddar 1.6g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g41kcal2g3.2g1.8g0.8g
Valittu annoskoko20g20kcal1g1.6g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.5g0.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g104kcal5.1g8.2g4.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884