Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 7.1g2.4kcal0g0.4g0g0.1g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl7.1g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g81kcal0.2g8.2g5g0.2g
Valittu annoskoko20g41kcal0.1g4.1g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal0.1g2.1g1.3g0.1g
Arvot/100g100g208kcal0.5g21g12.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110891