Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.7g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste3.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 7.4g16kcal1.3g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g67kcal3.2g1g5.6g0.4g
Valittu annoskoko20g34kcal1.6g0.5g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal0.8g0.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g172kcal8.2g2.6g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530