Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g1.1g3.5kcal0.1g0.7g0g0.1g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g1.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g37kcal0.8g6.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko20g19kcal0.4g3.1g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.2g1.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g95kcal2.1g15.9g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874