Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g6.7g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Sokeri 1.4g5.8kcal0g1.4g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 5g17kcal0.3g3.8g0.1g0.1g
Becel olive (Becel), annos 100g1g3.5kcal0g0g0.4g0g
Mansikka 3.4g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Raparperi 2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g62kcal1g11.8g1g0.4g
Valittu annoskoko20g31kcal0.5g5.9g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal0.3g3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g160kcal2.6g30.3g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108