Pannukakku

2 munaa
2rkl makeutusjauhetta tai sokeria
1tl suolaa
6dl maitoa
3dl vehnäjauhoja
päälle:
1,5 omenaa
kanelia
muutama nokare margariinia

Sekoita ainekset ja kaada uunipellille leivinpaperille.

Asettele omenalohkot päälle ja ripottele niille hieman kanelia.

Muutama nokare margariinia tms. tekevät pannarin pinnasta herkullisen.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1034 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Omena, ulkomainen kuorittu2.5g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.7g13kcal0.4g2.7g0.1g0.1g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.7kcal0.4g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g42kcal2g7g0.8g0.2g
Valittu annoskoko19g21kcal1g3.5g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.5g1.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g109kcal5.2g18g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13378